MediYoga Lugn & Avslappning

Känner du att livet snurrar på alldeles för fort? Tycker du att det vore skönt att ha en stund under veckan som är din alldeles egen, då du kan landa på en mjuk gosig ullmatta och bara få lov att vara?

Om du dessutom gillar att mysa med levande ljus och avslappnande musik, finns det stor chans att den här kursen är rätt för dig!

MediYoga (medicinsk yoga)

är en kombination av mjuka lugna rörelser, medveten andning, avslappning och meditation.

Under den här kursen får du lära dig fyra avstressande pass och fyra meditationer. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.

MediYoga hjälper dig att släppa på spänningar i både kropp och sinne. Fokus ligger på att vara närvarande i nuet, vilket hjälper dig att skapa balans i livet och i vardagen.

Varje kurstillfälle innehåller också en djupavslappning, där passets effekter får landa ordentligt samtidigt som du får en påfyllande upplevelse av harmoni och stillhet.

Kursen vänder sig till dig som

  • är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av MediYoga (medicinsk yoga)
  • längtar efter en lugn oas i vardagen, där tankarna får komma till ro
  • vill göra varje pass + meditation 3-4 kurstillfällen i rad, så att du får möjlighet att uppleva dem på djupet
  • tycker att det är skönt att få repetera och landa i det du gör, i stället för att hela tiden rusa vidare till något nytt.

Om du vill ha större omväxling när det gäller pass och meditationer, kanske kursen MediYoga Harmoni & Balans är ett bättre val för dig. Bortsett från det är dessa båda kurser väldigt lika. Om du är osäker på vilken du vill gå, kan du välja den som passar dig bäst tidsmässigt.

Kommentarer från kursdeltagare:

”Catarina Lundblads MediYoga invaggar dig i ett lugn. Hon har en fantastisk förmåga till att skapa rätt yogafeeling med varm mjuk röst, och på ett samlat pedagogiskt vis beskriver hon varje övning för oss alla i rummet.”

”Kursen har snabbt blivit en viktig del av mitt liv. Redan under helgen börjar jag längta efter att det ska bli tisdag, så att jag får njuta av den underbara stämningen och avslappningen igen.”

”Efter att ha gått ett flertal kurser för Catarina, har jag fått redskap att bättre hantera stress. Kroppen känns smidigare och yogan har blivit ett naturligt inslag i vardagen.”

”Kan varmt rekommendera Catarinas yoga. Att känna sig så välkomnad varje gång är speciellt, och att alltid duga precis som man är känns fantastiskt!”

Tid: Tisdagar kl. 17.00-18.30
27 augusti-10 december.

OBS! Uppehåll 29 oktober.

15 tillfällen à 90 minuter.

Plats: Yoga Treats,
Kastellgatan 22 (Linnéstaden), Göteborg.

Se karta längst ner!

Kursavgift: 2775 kr.

Möjlighet till delbetalning mot ett mindre tillägg. Kontakta YamaYoga, så hittar vi en bra lösning!

Drop in på enstaka klass (i mån av plats): 220 kr. Bokas via YamaYogas BokaDirekt-sida.

Hoppa in i pågående kurs (i mån av plats): 185 kr x det antal kurstillfällen som är kvar. Den sammanlagda summan betalas före första gången du kommer. Anmälan görs via YamaYogas anmälningsformulär.

Kursmaterial i form av PDF-filer ingår.

Du anmäler dig till kursen via YamaYogas anmälnings-formulär.

Yoga Treats