MediYoga Harmoni & Balans

Känner du att livet rusar på i ett högt tempo, och att det ibland är svårt att hänga med i svängarna? Längtar du efter en skön stund då du får ta hand om dig själv, gå ner i varv och fylla på med ny energi?

Då kanske den här kursen kan bli veckans guldkant för dig!

MediYoga (medicinsk yoga)

är en kombination av mjuka lugna rörelser, medveten andning, avslappning och meditation.

Under den här kursen får du lära dig sju avstressande pass och sju meditationer. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.

 

MediYoga hjälper dig att släppa på spänningar i både kropp och sinne. Fokus ligger på att vara närvarande i nuet, vilket hjälper dig att skapa balans i livet och i vardagen.

Varje kurstillfälle innehåller också en djupavslappning, där passets effekter får landa ordentligt samtidigt som du får en påfyllande upplevelse av harmoni och stillhet.

Kursen vänder sig till dig som

  • är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av MediYoga
  • längtar efter avspänning, återhämtning och vila
  • vill få möjlighet att lyssna inåt till vad just du behöver och mår bra av
  • gillar omväxling och vill göra varje pass och meditation endast två kurstillfällen i rad.

Om du vill gå fram i ett lite långsammare tempo och få större möjlighet till fördjupning, kanske kursen MediYoga Lugn & Avslappning passar dig bättre.

Bortsett från det är dessa båda kurser väldigt lika. Om du är osäker på vilken du vill gå, kan du välja den som funkar bäst för dig tidsmässigt.

Kommentarer från kursdeltagare:

”Jag är jättenöjd med kursen och vill för allt i världen inte missa ett enda tillfälle. Precis som förra terminen är din yoga helt ljuvlig!”

”Du har ett alldeles unikt och personligt sätt att undervisa som inte liknar någon annans, och där det finns plats både för skratt och eftertänksam klokhet. Genom din varma varsamma guidning får jag möjlighet att landa djupt inom mig själv.”

”Tusen tack för terminens underbara yogaklasser! De har givit mig en lugn stund i veckan, där jag kan ta hand om mig själv utan att bli störd av yttre faktorer. Jag tycker mycket om de sköna sångmeditationerna. Jag kommer också att ta med mig andningstekniken långa djupa andetag, och att det är viktigt att lyssna inåt lite oftare.”

”Du ska veta att kursen med dig har gjort STOR skillnad. Jag var stressad och trött vid terminsstart, men mår mycket bättre nu. Tack för alla kloka ord och fantastiska övningar!”

Tid: Tisdagar kl. 19.00-20.30
27 augusti-10 december.

OBS! Uppehåll 29 oktober.

15 tillfällen à 90 minuter.

Plats: Yoga Treats,
Kastellgatan 22 (Linnéstaden), Göteborg.

Se karta längst ner!

Kursavgift: 2775 kr.

Möjlighet till delbetalning mot ett mindre tillägg. Kontakta YamaYoga, så hittar vi en bra lösning!

Drop in på enstaka klass (i mån av plats): 220 kr. Bokas via YamaYogas BokaDirekt-sida.

Hoppa in i pågående kurs (i mån av plats): 185 kr x det antal kurstillfällen som är kvar. Den sammanlagda summan betalas före första gången du kommer. Anmälan görs via YamaYogas anmälningsformulär.

Kursmaterial i form av PDF-filer ingår.

Du anmäler dig till kursen via YamaYogas anmälnings-formulär.

Yoga Treats